Home Carti Sperante renascute… pentru cartile romantice

Sperante renascute… pentru cartile romantice

4 minute de citit
0
1
372
horoscop 5 ani

Nu mai citesc carti romantice de mult timp. In ultimii ani, povestile au devenit ceva mai complexe, mai amuzante sau rascolitoare, mai actuale si categoriile in care sunt integrate si-au schimbat denumirea ca sa tina pasul cu personalitatea cititoarei.

Sperante renascute – Debbie Macomber, un roman usor

Multe carti romantice au fost scrise de-a lungul timpului si continua sa se scrie iar “Sperante renascute”, de Debbie Macomber, e una dintre ele.

Sperante renascute - Debbie Macomber
Sperante renascute – Debbie Macomber

Multa creativitate si/sau experienta de viata si placere de a scrie la toti acesti autori care s-au aplecat asupra genului. Insa, chiar daca nu pot spune ca mai citesc genul romantic vechi (pentru ca romanul imi inspira atmosfera si genul romantic al autoarei Sandra Brown, cu mai putin erotism, sau Nicholas Sparks, cu mai mult optimism si mai putin macabru) am fost atrasa de cuvintele de recomandare de pe coperta.  Asa ca o carte gasita pe un raft din supermarket la doar 9 lei si-a facut loc printre cartile citite.

Uneori, o carte usoara inseamna o oportunitate de relaxare si de odihna. Inca de la inceput am asociat cartea (“Sperante renascute”, de Debbie Macomber) cu perioada anilor 90. Stilul, povestile, personajele, abordarea, toate m-au transpus in perioada soap opera, cu peisaje de tara, de munte si povesti simple, complicate doar de personajele in sine.

Ti-e dor de atmosfera anilor 90? “Sperante renascute” e un roman usor, care urmareste mai multe povesti pe o perioada de cateva luni, timp in care viata fiecaruia dintre protagonisti se schimba. Unii isi gasesc dragostea, altii si-o regasesc, cupluri se leaga sau se dezleaga, vieti noi se creeaza influentandu-le pe cele existente, in vreme ce viata altora se incheie.

O multime de personaje si povesti de viata in romanul care face parte din seria „Cedar Cove”. Povestile, chiar daca sunt urmarite pe doar cateva luni, iti ofera diversitate si exemple de viata.

Cartile autoarei Debbie Macomber s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare in intreaga lume. Romanele ei au fost in lista de bestselleruri pentru peste 990 de saptamani si 16 dintre ele au ajuns pe prima pozitie.

Titlu: Sperante renascute

Autor: Debbie Macomber 

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Mia
Load More In Carti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cand nu te saturi de cadouri

Mi-am facut (si am facut) multe cadouri in decembrie, asa ca am zis sa va inspir si pe voi…