Home Carti A treia fata – Agatha Christie

A treia fata – Agatha Christie

3 minute de citit
0
0
631
horoscop 5 ani

Ti-l poti imagina pe Hercule Poirot in rolul unui Cupidon in pantofi de lac si cu mustata aranjata? In romanul „A treia fata”, Poirot se depaseste pe sine si, in timp ce dezleaga mistere, gaseste criminali, rezolva scheme complicate, pune la cale destine din rolul de Cupidon.

A treia fata - Agatha Christie

A treia fata e un roman usor de citit, interesant, in care crima si psihologia se combina intr-o masura si mai mare decat in alte carti ale celebrei autoare, Agatha Christie.

Dar micul belgian nu actioneaza singur, ci alaturi de prietena sa, autoarea de romane politiste, Ariadne Oliver, actiuni la care participa, de asemenea, prieteni si reprezentanti ai politiei londoneze.

E o carte care nu contine doar misterul crimei, ci mai multe mistere pe care celebrul detectiv le dezvaluie la final. Eu am constatat ca, desi am intuit corect si am dezlegat si eu cateva dintre aceste mistere, cartea mi-a rezervat, totusi, o surpriza si la final.

Povestea de dragoste pe care Poirot in rolul de Cupidon o mijloceste mi se pare un pic trasa de par, nerealista si cred ca romanul nu avea nevoie nevoie de ea.

Chiar si asa, cu mistere dezlegate pe parcurs, cu o poveste fortata de dragoste, cartea merita citita si recunosc si eu ca nu am lasat-o din mana pana nu am terminat-o.

Daca va plac misterele si psihologia, va recomand acest roman, pe care il puteti citi in doar cateva ore. Asa ca la prima zi ploioasa weekend, nu uitati de aceasta recomandare.

Titlu: A treia fata

Autor: Agatha Christie

Numar pagini: 363

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Mia
Load More In Carti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Citeste si...

Eu cred ca pisicile fac lumea mai buna

Da, stiu, suna cam pompos. Dar asta cred ca eu dupa doua luni de convietuire cu Motanila, …