Home Alte experiente colorate Mi-au placut 3 piese de teatru cu Mihai Bendeac

Mi-au placut 3 piese de teatru cu Mihai Bendeac

4 minute de citit
0
0
2,858
horoscop 5 ani

Eram curioasa cum joaca Mihai Bendeac, pentru ca nu pot spune ca rolul pe care il interpreteaza la iUmor imi place. Pare obscen mai ales in gesturi si are niste reactii clar jucate si nu neaparat jucate bine. Prin urmare mi-am zis ca, daca oricum as vrea sa vad o piesa de teatru, sa incerc „Bani din cer”, o piesa in care joaca si el.

Mihai Bendeac - piese de teatru
Mihai Bendeac – piese de teatru

Da, mi-au placut 3 piese de teatru cu Mihai Bendeac

Pana la urma am ajuns sa vad trei piese (Bani din cer, Doctorul de femei si Pijamale), toate fiind comedii centrate pe umorul de situatie si toate avand cate un personaj jucat de Mihai Bendeac.

Ce am observat in prima faza e ca Mihai Bendeac poata costume cam mulate in toate cele 3 piese. Si mi se parea ca asta il reprezinta… din pacate. In rest, are foarte multa energie si intra bine in rol. Chiar are cateva expresii ale fetei pe care nu le-am vazut la el pana acum si care s-au potrivit foarte bine contextelor in care se aflau personajele carora le-a dat viata.

Totusi, am vazut prea putin sa imi dau seama daca e un actor bun, mai ales ca rolurile au fost destul de asemanatoare. Insa a fost credibil in rolurile interpretate, i-a completat foarte bine pe ceilalti actori si piesele au fost reusite, simpatice si amuzante.

Cel mai mult mi-a placut „Pijamale„, nu pentru personajul pe care l-a intrupat Bendeac (un gay care spre final devine hetero), ci pentru ca a fost cea mai amuzanta piesa si suficient de plina de actiune ca sa nu ma plictisesc.

Cei mai cunoscuti dintre actorii care au jucat impreuna cu Mihai Bendeac au fost: Adrian Titieni (fost rector UNATC si castigator al unui premiu Gopo), Anca Sigartau (in ambele piese fiind o femeie de moravuri… usoare si cu tinute similare), Monica Davidescu (pe care nu am vazut-o niciodata jucand, dar mi-a placut), George Mihaita, Serban Pavlu (care il joaca pe Relu in serialul Umbre) si Andreea Vasile (fosta concurenta Big Brother, care chiar m-a surprins cu energia si credibilitatea pe care i le-a imprimat personajului).

Andreea Vasile a jucat alaturi de Mihai Bendeac in piesa Doctorul de femei, pe care o gasesti mai jos.

Mai multe experiente colorate gasesti aici.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Mia
Load More In Alte experiente colorate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Citeste si...

Eu cred ca pisicile fac lumea mai buna

Da, stiu, suna cam pompos. Dar asta cred ca eu dupa doua luni de convietuire cu Motanila, …